Έπιπλα Ρωμάνος τηλεφωνικές παραγγελίες: 2610332112

Έπιπλα Ρωμάνος

Η εταιρεία ΡΩΜΑΝΟΣ | ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ ιδρύθηκε το 1980 κατασκευάζοντας καναπέδες. Πλέον σας παρέχουμε όλα τα έπιπλα για το σπίτι – γραφείο.

 

Μελέτη χώρου

 

Το σημαντικότερο μέρος κατά την αγορά επίπλων για την οικίας σας, καθώς πρέπει να γνωρίζετε τις διαστάσεις των επίπλων που θα επιλέξετε.
Ο διακοσμητής μας θα σας βοηθήσει με την μελέτη χώρου χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

Σχέδια κατα παραγγελία

 

Όλα μας τα έπιπλα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΉΣ και πλήρως διαμορφώσιμα.
Επιπλέον μπορείτε να μας δώσετε το σχέδιο για το έπιπλο που επιθυμείτε και εμείς να το κατασκευάσουμε.

 

Γρήγορη Παράδοση

 

Άμεση παράδοση στην οικία σας. Τοποθέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

 

Εξυπηρέτηση Πελατών

 

Μπορείτε να επικοινώνησετε μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ΡΩΜΑΝΟΣ | ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΠΛΟΥ ιδρύθηκε το 1980 κατασκευάζοντας καναπέδες. Πλέον σας παρέχουμε όλα τα έπιπλα για το σπίτι – γραφείο.

Καθιστικό
Το καθιστικό είναι το δωμάτιο που αναδεικνύει την προσωπικότητα μας, είτε είναι αυτό γεμάτο με έπιπλα και χρώματα είτε είναι λιτό και μονόχρωμο. Κλασσικό και μοντέρνο σχεδιασμό για το καθιστικό σας, με καναπέ σε ότι διάταξη τον επιθυμείτε, όπως γωνιακούς καναπέδες σε διάφορες μορφές, πολυμορφικό γωνιακό καναπέ δύο ή τριών + τεμαχίων ανάλογα την συνολική διάσταση, 3θέσιους και 2θέσιους καναπέδες, πολυθρόνες αλλά και καναπέ-κρεβάτι. Για τον υπόλοιπο χώρο του καθιστικού σας διαθέτουμε τραπέζια σαλονιού, σύνθετα τοίχου, βιβλιοθήκες και έπιπλα τηλεόρασης σε minimal, απλό, μοντέρνο ή κλασσικό σχεδιασμό.

Υπνοδωμάτιο
Το υπνοδωμάτιο είναι ο αγαπημένος μας χώρος από όποια πλευρά και αν το δείτε. Εκεί ξεκουραζόμαστε, κοιμόμαστε, ερωτευόμαστε και όχι μόνο… Το σημαντικότερο δωμάτιο της οικίας είναι το υπνοδωμάτιο. Επιλέξτε σωστό στρώμα, ανατομικό ή ορθοπεδικό, με ανεξάρτητα ελατήρια ή με memory foam. Θα σας προτείνουμε το καλύτερο για εσάς στρώμα για έναν ξεκούραστο ύπνο. Κρεβατοκάμαρες από ξύλο ή μέταλλο σε minimal, απλό, μοντέρνο ή κλασσικό σχεδιασμό. Κρεβάτια με υφασμάτινη επένδυση (ή με δερματίνη) με κομοδίνα, τουαλέτα, συρταριέρα και καθρέπτη να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας.

Τραπεζαρία
Στην τραπεζαρία εκτός από το φαγητό μοιραζόμαστε τα νέα μας. Τραπεζαρίες κατασκευασμένες από ξύλο ή μέταλλο σε minimal, απλό, μοντέρνο ή κλασσικό σχεδιασμό. Μπουφέδες για αποθηκευτικό χώρο. Κουζίνα. Το δωμάτιο που όλοι μας αγαπάμε για τις νοστιμιές που μας χαρίζει. Τραπέζια κουζίνας από ξύλο ή μέταλλο, καρέκλες διάφορα έπιπλα για αποθήκευση.

Παιδικό Δωμάτιο
Το παιδικό – εφηβικό δωμάτιο είναι το «σημαντικότερο» μέρος του παιδιού, καθώς εκεί περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Κρεβάτια από ξύλο, μέταλλο ή με επένδυση υφάσματος (ή με δερματίνη), κουκέτες, γραφεία, βιβλιοθήκες, εταζέρες κ.α. Μικροέπιπλα. Ντουλάπες, παπουτσοθήκες, βιβλιοθήκες, σκαμπό, πουφ, μαξιλάρια κ.α..