Έπιπλα Ρωμάνος τηλεφωνικές παραγγελίες: 2610332112

Η κατασκευή του καναπέ σας

Ο τομέας της κατασκευής του καναπέ είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση. Η καθημερινή προσπάθειά μας στο να γίνουμε καλύτεροι αποτελεί την έμπνευση για τον σχεδιασμό των καθιστικών που σας προσφέρουμε.

 

Σχεδιάζουμε λιτούς καναπέδες με αναπαυτικό κάθισμα. Οι απλές γραμμές αναδεικνύουν τον διαχρονικό χαρακτήρα των επίπλων μας. Τα ξύλα που χρησιμοποιούμε ελέγχονται ένα προς ένα ξεχωριστά πριν την συγκόλληση τους στον σκελετό του καναπέ.

Το έμπειρο προσωπικό μας επεξεργάζεται το ύφασμα με ακρίβεια και σεβασμό για το καλύτερο αποτέλεσμα. Τα μηχανήματά μας υπόκεινται σε συχνή συντήρηση για την ομαλή λειτουργία τους.

Η άριστη ποιότητα υλικών δεν αρκεί για έναν σωστό καναπέ αλλά και η σωστή τοποθέτησή τους στον σκελετό του καναπέ. Η ταπετσαρία είναι μια τέχνη που απαιτεί ηρεμία και σταθερότητα.

 

Η αγάπη μας για την κατασκευή καθιστικών ξεκινάει από τον σχεδιασμό τους μέχρι και την υλοποίησή τους. Αναλαμβάνουμε ολοκληρωτικά όλα τα στάδια για την δημιουργία των καθιστικών. Επεξεργαζόμαστε μασίφ ξύλο και το μετατρέπουμε σε σκελετά καναπέδων, πρώτες ύλες όπως λάστιχο – memory foam – visco και πολλά άλλα για τα μαξιλάρια αλλά και για την ταπετσαρία.

Τέλος τα μέτρα υφασμάτων μετά από λεπτομερή επεξεργασία διαμορφώνονται σε καλύμματα και μαξιλάρια.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στην ΒΙ.ΠΕ. Πατρών Β3 και διαλέξτε τον δικό σας καναπέ γνωρίζοντας πως θα κρατήσει για πάντα χάρη στον σωστό τρόπο κατασκευής του.

 

Σχετικά Άρθρα

Καναπέδες MRSOFA

Γνωρίστε όλους τους καναπέδες MRSOFA, καθιστικά με καινοτόμο σχεδιασμό, άριστη ποιότητα κατασκευής με σύγχρονα υλικά...

Νέα συλλογή υφασμάτων

Αμέτρητες επιλογές χρωμάτων από τη νέα συλλογή υφασμάτων για τον καινούργιο σας καναπέ. Είναι...

Νέα σχέδια καναπέδων MRSOFA

Δύο καινούργια σχέδια καναπέδων προστέθηκαν στην συλλογή MRSOFA. Πρόκειται για τον καναπέ BAXTER και...

Νέα υφάσματα

Η μονοχρωμία στους καναπέδες είναι η εύκολη λύση για έναν διαχρονικό χαρακτήρα στο σπίτι...

Το ύφασμα του καναπέ σας

Για την σωστή επιλογή ενός καναπέ δεν αρκεί μόνο το σχέδιο του καναπέ αλλά...